back to top
26.8 C
Čapljina
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

U petak obilne padaline u Hercegovini

U Bosni i Hercegovini u četvrtak ujutro će biti umjereno do pretežno oblačno. U ostatku dana bit će sunčanije, uz postupnu naoblaku sa zapada prema kraju dana i u večernjim satima.

Vjetar će biti slab do umjeren, uglavnom južni i jugozapadni. Jutarnje temperature od -15 do -8, na jugu od -6 do -1, a dnevne od -2 do 3, na jugu od 2 do 7 stupnjeva Celzijevih.

U BiH u petak, 13. siječnja, bit će pretežno oblačno vrijeme. U istočnim i središnjim dijelovima Bosne bit će sa sunčanim razdobljima. U jutarnjim satima i prijepodne bit će s kišom u Hercegovini, a na zapadu i jugozapadu Bosne s kišom i snijegom u višim područjima. Poslijepodne i u večernjim satima u ostatku Bosne kiša i susnježica, koja će preći u snijeg.

Obilne padaline se očekuju u Hercegovini i na zapadu Bosne. Očekivana količina padalina tijekom 24 sata: u Hercegovini i na zapadu Bosne od 60 do 100, na istoku Bosne od 2 do 10, u ostalim područjima, uglavnom od 20 do 40 l/m2. Vjetar će biti umjeren do jak, povremeno s olujnim udarima, južni i jugozapadni. Jutarnje temperature od -6 do 0, na jugu od 0 do 4, a dnevne od 3 do 9, na jugu od 7 do 11 stupnjeva Celzijevih.

U BiH će u subotu, 14. siječnja, biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini, na zapadu Bosne i u Krajini veći dio dana bit će sunčano. U središnjim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne u jutarnjim satima i dio prijepodneva sa slabim snijegom, a poslijepodne još ponegdje u središnjim područjima Bosne. U Hercegovini u ranim jutarnjim satima je moguć slab snijeg. Jutarnje temperature od -9 do -2, na jugu od -1 do 3, a dnevne od -3 do 2, na jugu od 2 do 7 stupnjeva Celzijevih.

U BiH će u nedjelju, 15. siječnja, biti pretežno oblačno. Krajem dana i u večernjim satima u Hercegovini će biti s kišom i susnježicom, a u središnjim, istočnim i zapadnim područjima Bosne sa snijegom. Jutarnje temperature od -13 do -6, na jugu od -5 do 0, a dnevne od -6 do 0, na jugu od 1 do 6 stupnjeva Celzijevih, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Najave i promocije

Related news