back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

Sutra u Čapljini međunarodni turnir u mini rukometu

U Subotu (14.01.2017. godine) u Čapljini će se održat međunarodni turnir u mini rukometu u kojem će nastupiti 23 ekipe iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske.

Na turnir dolaze ekipe: Žrk Ktc Križevci iz Križevaca, Žrk Hoteli Makarska iz Makarske, RK Metković 1963 iz Metkovića, Žrk Jerkovac Metković iz Metkovića, BHA ŠR VISOKO iz Visokog, Izviđač – Škola Rukometa iz Ljubuškog, RK NEUM iz Neuma, HRK MEĐUGORJE iz Međugorja, HMRK Zrinjski Mostar iz Mostara i domaćini RA ČAPLJINA iz Čapljine.

Prema saznanjima iz klubova koji nam dolaze, sutra ćemo ugostiti preko 200 mališana. Ovo nam je prvi turnir i uspjeli smo skupiti ekipe sa svih strana, a ovim putem najavljujemo da ćemo u 2018. godini imati još jači turnir i sa puno više ekipa. Na turniru će nam se pridružiti i proslavljeni hrvatski rukometaš, osvajač olimpijske medalje Nikša Kaleb, proslavljeni bosanskohercegovački igrač i kapetan reprezentacije BiH – Nikola Prce i reprezentativac BiH i igrač RK NEXE – Marin Vegar.

Turnir počinje u 9:00 sati. Ovim putem pozivamo sve ljubitelje rukometa koji se budu nalazili u blizini Čapljine, da dođu u Gradsku sportsku dvoranu Čapljina i da svi zajedno uživamo u veselju, fer i korektnoj igri ističu organizatori.

Najave i promocije

Related news