back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

JKP Čapljina obavještava korisnike da za prijavu kvara tijekom vikenda zovu na broj telefona 805 546

Javno komunalno poduzeće Čapljina obavještava korisnike da ukoliko uoče kvar na vodovodnim priključcima i vodomjernim oknima, radnim danima nakon 15 sati i vikendom, mogu se obratiti dežurnom radniku koji se nalazi u Bjelavama, na broj telefona 805 546. Radnim danim od 7 do 15 sati treba zvati na broj JKP Čapljina 806 125.

Slobodan Soče, rukovoditelj službe vodovoda i kanalizacije u JKP Čapljina ističe kako su ovog radnog tjedna gotovo svakog dana imali više od 30 izvanrednih intervencija na području općine. Dežurna ekipa stalno je na terenu,spremna uraditi sve u mogućnosti da pomogne u otklanjanju teškoća kad su u pitanju kvarovi, pucanje vodomjera, cijevi i slično.

Kako smo doznali, 12. siječnja, u četvrtak navečer gotovo cijela općina Čapljina bila je bez opskrbe vodom nekih sat vremena jer je zbog brojnih puknuća na vodovodnim cijevima i priključcima došlo do velike potrošnje i istjecanja vode, te se čak i bazen ispraznio.

Soče naglašava da nakon što se voda u cijevima koja je bila zamrznuta počela topiti, počele su se cijevi takoreći naglo raskravljivati, te dolazi do pucanja najčešće na unutarnjim instalacijama.

Ukoliko dođe do puknuća na unutarnjim instalacijama preporučuje se da se voda zatvori na ventilu te pričekaju radnici JKP Čapljina da saniraju kvar.

radio-capljina.com

Najave i promocije

Related news