back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

I Mostar u akciji ‘IMAŠ JAKNU VIŠKA OSTAVI – TREBA TI JAKNA UZMI JE’!

Potaknute akcijom pokrenutoj u Hrvatskoj u kojoj građani u sve više gradova pomažu doniranjem svoje viška jakne onima kojima je potrebno, tri Mostarke Stella Zelenika, Nina Zekić i Ana Lasić-Jovanović pokrenule su akciju da i Mostarci pomognu svojim sugrađanima koji nemaju.

Akcija je još u realizaciji, za početak od danas 14. siječnja stalci za jakne biti će postavljeni na dvije lokacije u gradu. Prva lokacija je u Ulici Biskupa Čule ispred trgovine Svijet ljubimaca, a druga u Splitskoj ulici. Stalci će biti izloženi 24 sata svaki dan.

Mišljenja Mostaraca na ovu akciju su podijeljena, kako nam kažu inicijatorice Mostarske akcije, neki su bili skeptični prema lokacijama za postavljanje stalaka, dok su drugi bez razmišljanja donirali stalke. Ali one ne odustaju i pozivaju građane da u što većem broju ostave viška jakne na stalke, a da oni kojima je potrebno bez ustručavanja uzmu sa stalaka.

Nadaju se da će se u budućnosti lokacije sa stalcima proširiti u gradu, i da će ova hvale vrijedna akcija proći bez problema i biti od pomoći Mostarcima kojima je najpotrebnije u ovim hladnim danima.

Pogled.ba

Najave i promocije

Related news