back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

Susret Širokog Brijega i Čapljine okončan najnepopularnijim rezultatom

U prvoj pripremnoj utakmici, pod vodstvom novog trenera Goraba Sablića, nogometaši Širokog Brijega nisu uspjeli svladati Čapljinu, momčad iz “donjeg doma” Prve lige Federacije BiH.

Susret je okončan najnepopularnijim rezultatom (0:0), a 200-tinjak dobrog nogometa željnih gledatelja okupljenih na tribini glavnog igrališta u Kampu Musa-Karačić otišlo je nezadovoljno svojim domovima.

Istina, početak je priprema, noge su teške, teren je bio tvrd, a vrijeme sunčano, ali prohladno, no ipak su i jedni, i drugi ostali dužni ne samo kada je u pitanju efikasnost. Široki je, istina, bio bliži postizanju zgoditka, uzdrmao gredu i vratnicu, ali borbeni Čapljinci uspjeli su izbjeći poraz.

Idući pripremni susret “Plavo-bijeli” će odigrati 25. siječnja protiv NK Croatia u 14:00 sati.

Vrijedi istaknuti informaciju da se momčadi pridružio 23-godišnji Dejan Čabraja, bivši igrač Dinama i Lokomotive, a početkom sljedećeg tjedna trebao bi potpisati ugovor sa Širokim Brijegom. Čabraja igra na poziciji polušpice, a može odigrati i klasičnog napadača.

ŠIROKI BRIJEG: Soldo, Ćorluka, Pandža, Kožul, Brekalo, Marković, Sesar, Ivanković, Menalo, Baraban, Krstanović (drugo poluvrijeme: Soldo, Barišić, Nikić, Miličević, Bajo, Plazonić, Lončar, Marić, Barić (76. Vukoja), Repić, Wagner).

ČAPLJINA: Buntić, Raič, Rodim, Pecelj, Bratić, Glibo, Bondža, Miketek, Puljić, Buhač, Leko. Trener: Tomislav Raguž.

jabuka.tv

Najave i promocije

Related news