back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

Sportski vikend: Dojmljiva Čapljina na Mostarskom blatu

U prvoj provjeri za nastavak prvenstva nogometaši Čapljine igrali su neodlučno 0:0 protiv premijerligaša Širokog Brijega. Utakmica je odigrana na terenu Športskog kampa na Mostarskom blatu pred oko 200-njak gledatelja. Domaći su bili nadmoćniji, ali borbeni nogometaši Čapljine uspjeli su održati neodlučan rezultat. Sljedeću provjeru Čapljina će imati u srijedu, 25-og protiv Neretvanca u Opuzenu.

Prvu provjeru imali su i rukometaši Čapljine. U pripremnoj utakmici odigranoj u Športskoj dvorani, Čapljina – Dubrovnik 33:32. Rukometaši Čapljine nastavljaju pripreme, za nastavak prvenstva u Prvoj rukometnoj ligi Federacije, koje će startati sredinom veljače.
Boćarska ekipa Herceg-Bosna Čapljina poražena je na otvaranju Zimske lige Metkovića. U šestom kolu Zimske lige, Herceg-Bosna – Faraon Trpanj 2:6. Bio je to susret šestog kola, A skupine Zimske lige. Nakon pet odigranih utakmica u šest kola ekipa sastavljana od boćara čapljinskih klubova pojačana sa po jednim igračem iz Gruda i Posušja, nalazi se u sredini ljestvice.

radio-capljina.com

Najave i promocije

Related news