back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Sportski vikend: Čapljina protiv Želje, GOŠK u Novigradu

Nogometaši Čapljine u subotu, 28-og siječnja, će igrati pripremnu utakmicu protiv premijerligaša Željeznićara. Bit će to treća priprema utakmica Čapljine. Podsjećamo, u prvoj pripremnoj utakmici Čapljinci su igrali neodlučno protiv Širokog Brijega, dok je u drugoj utakmici kombinirani sastav poražen od Neretvanca u Opuzenu, 0:4. Utakmica Čapljina – Željezničar igrat će se u međugorju, a počet će u 14,30 sati.

……………………………..

Iza GOŠK-a je jednotjedno pripremno razdoblje. Ekspedicija GOŠK-a od tridesetak članova igrača, vodstva i stručnog stožera u Novigrad putuje u subotu, 28-og siječnja. Kako smo doznali od trenera Darka Vojvodića, prva provjera bit će već u ponedjeljak, protiv mađarskog prvoligaša. Povratak iz Novigrada gdje je planirano odigravanje više utakmica bit će tek 7-og veljače, dakle nekoliko dana prije Memorijala Andrije Ankovića.

……………………………

Za nastavak prvenstva pripremaju se obje ekipe Odbojkaškog kluba Čapljina. Odbojkašice Čapljine II imati će ovoga vikenda provjeru protiv Ljubuškog. Utakmica će se igrati u Ljubuškom, u nedjelju u 12 sati. Prva ekipa Čapljine provjeru protiv Širokog najavljuje za narednu srijedu, dok će prvenstva startati iduću subote, zaostalom utakmicom protiv livanjskog Troglava.

radio-capljina.com

Najave i promocije

Related news