back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Studentima prilika za praksu i na Mostarskoj panorami

Filozofski fakultet Sveučilišta u Mostaru i Mostarska panorama uspostavili su suradnju o praktičnom radu za studente. Sporazum su potpisali dekan Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Zoran Tomić i u ime Mostarske panorame, koja djeluje pri Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, ravnatelj Danijel Vidović.

U prostorijama Mostarske panorame studenti koji studiraju na Filozofskom fakultetu na studijima novinarstva i odnosa s javnošću objavljivat će novinarske priloge.

Dekan Tomić je istaknuo kako će studenti kroz ovu suradnju moći producirati i razmjenjivati medijske sadržaje koji će sa sobom nositi one vrijednosti koje uče na Studiju novinarstvu.

„Od danas i formalno vi nam omogućujete i činite nas boljim, profesionalnijim i još više okrenutima prema društvenim interesima i društvenoj zajednici što je jedna i primarna funkcija Filozofskog fakulteta”, rekao je dekan Tomić.

Ravnatelj Danijel Vidović je naglasio kako je Filozofski fakultet prepoznao ovaj projekt kojem je glavni cilj obostrano zadovoljstvo i zadovoljstvo javnosti i slušatelja.

„Što se tiče prostora u eteru njega će, za studente, biti onoliko koliko ga možete popuniti”, kazao je ravnatelj Vidović.

Cilj suradnje je jačanje zajedničkog doprinosa Filozofskog fakulteta i Mostarske panorame razumijevanju, promociji i primjeni modernih tehnologija u nastavnom procesu, organizaciji studentske prakse studenata Studija novinarstva i odnosa s javnošću prema ukazanoj potrebi Fakulteta, razvoju nastavnih aktivnosti, poticanju razmjene informacija i medijskih sadržaja i podizanju kvalitete obrazovnog sustava u cjelini.
prvi.tv

Najave i promocije

Related news