back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

Čapljina: Javna rasprava o nacrtu zakona o zaštiti obitelji s djecom

Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi HNŽ organizira drugu Javnu raspravu o Nacrtu Zakona o zaštiti obitelji s djecom u Hercegovačko-neretvanskoj županiji u Čapljini (za općine: Čapljina, Stolac, Čitluk, Neum i Ravno).

Druga Javna rasprava bit će održana u petak 10. veljače 2017. godine u 11:00 sati, u dvorani Općinskog vijeća Čapljina, Ulica Gojka Šuška bb, Čapljina (zgrada MUP-a).

Pozivamo sve zainteresirane da budu nazočni na  javnim raspravama o Nacrtu Zakona o zaštiti obitelji s djecom i daju primjedbe i prijedloge na tekst Nacrta Zakona ili da ih dostave, na propisanom obrascu, elektroničkim putem na e-mail: ministarstvo.zrss.hnz.@mocable.ba i/ili pismenim putem na adresu: Ministarstvo zdravstva, rada i socijalne skrbi/zaštite, ul. Stjepana Radića br. 3, 88000 Mostar.

Krajnji rok za dostavu pisanih prijedloga i sugestija je 16. ožujak 2017. godine.

Sve primjedbe i prijedloge izrečene na javnim raspravama, kao i one koje su dostavljene na propisanom obrascu do utvrđenog roka na e-mail i/ili na adresu ovoga Ministarstva bit će razmatrane pri izradi teksta Prijedloga Zakona.

Za sve dodatne upite, kontakt – telefon je: 321-206.

Najave i promocije

Related news