back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Jelavić ipak neće u Rijeku, nije dobio raskid ugovora

Nikica Jelavić je najavljivan kao veliko zimsko pojačanje Rijeke, ali bivši hrvatski reprezentativac ipak neće zaigrati na hrvatskim travnjacima. Potvrdila je to Rijeka, a potom i sam igrač koji na kraju nije uspio raskinuti ugovor s kineskim drugoligašem Beijing Renheom.

“Iako smo sve dogovorili s igračem on nažalost nije uspio riješiti svoju situaciju u Kini. Klub mu je naložio da se mora vratiti u Kinu, a mi više nismo mogli čekati,” rekao je Novom listu zamjenik sportskoga direktora bijelih Ivan Mance, a potom se javio i Jelavić.

“U jednom trenutku postigao sam dogovor s Kinezima oko raskida ugovora, međutim našli su na kraju jednu soluciju koja je više išla u prilog njima nego meni,” rekao je napadač i nastavio:

“Ispalo je na kraju malo neozbiljno, ali mogu potvrditi da se stvarno ozbiljno radilo i jako brzo smo se ja i “Rijeka” dogovorili što se tiče financija. To uopće nije bilo upitno. Stvarno mi je krivo što je sve tako ispalo, a najviše zbog ljudi iz Rijeke koji su pokazali koliko su ozbiljni i koliko je ozbiljan projekt koji rade već godinama. Nadam se da će nam se nekom drugom prilikom putevi spojiti.”, prenosi Goal.

Najave i promocije

Related news