back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

Mostar film festival ima punu potporu HT ERONET-a

Poznati hrvatski glumac i direktor Mostar film festivala Slaven Knezović posjetio je HT ERONET gdje je razgovarao s predsjednikom Uprave Vilimom Primorcem i rukovoditeljicom Odjela za korporativne komunikacije Misijanom Brkić-Milinković.

Knezović je zahvalio HTERONET-u na potpori prošlogodišnjem MOFF-u, koji je, iz filmske revije, prerastao u festival.

„Raduje nas potpora HT ERONET-a koji se i ovaj put pokazao kao društveno odgovorno poduzeće koje iznimno dobro prepoznaje značajne projekte iz područja kulture i umjetnosti. Mislim da smo, zajedno s vama, prošle godine, što se festivala tiče, napravili značajan iskorak, a namjera nam je ove godine MOFF podignuti na još višu razinu. Poseban odjek u javnosti imao je studentski program koji je HT ERONET podržao sa svojim brendom !hej, kao i druženje u hotelu Mepas nakon otvaranja festivala“, kazao je Knezović te dodao kako se nada da će HT ERONET i ove godine podržati MOFF.

Knezović je također najavio i početak snimanja filma „General“ o životu generala Ante Gotovine, koji redateljski potpisuje Antun Vrdoljak, a u glavnoj je ulozi  proslavljeni Goran Višnjić.

„Dio filma snimat će se i na lokacijama u okolici Livna, a bilo bi dobro kako bi se i HT ERONET, u skladu sa svojim mogućnostima, uključio u ovaj projekt“, istaknuo je.

Predsjednik Primorac izrazio je punu potporu MOFF-u kazavši kako je na festivalskoj ekipi veliki i odgovoran zadatak – pretvoriti  Mostar u središte filmske umjetnosti na ovim prostorima.

„MOFF je jedan od projekata koji ćemo nastaviti podržavati i nadamo se da će ovaj glumački festival, na što organizatori stavljaju poseban naglasak, i dalje rasti i donositi radost umjetnosti u grad na Neretvi. Naravno, tu je i mogućnost suradnje na nekim novim projektima, poput ovoga filma o generalu Gotovini“, kazao je Primorac  priopćeno je Odjela za korporativne komunikacije HT Eroneta.

Najave i promocije

Related news