back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

Raguž: Ako nastavimo ovako, možemo se nečemu nadati

U sedmoj pripremnoj utakmici Čapljina je savladala slovenskog prvoligaša Radomlje (2:0, Salko Jazvin, Pero Pervan) čime se momčad napunila samopouzdanjem u pravo vrijeme, jer su pred njima još nepuna tri tjedna priprema za ulazak u drugi dio prvenstva Prve lige FBiH gdje će se boriti za ostanak.

Po prvi puta je nastupom u pripremama potpuno bio zadovoljan i trener Tomislav Raguž.

– Bilo je dosta dobro. Završili smo taj središnji tjedan priprema koji je bio najjači, onda poslije Metalleghea akumulirali umor, ali smo ipak uspjeli odgovoriti zadacima protiv solidnog slovenskog prvoligaša i odigrati stvarno dobru utakmicu, komentar je trenera Čapljine.

Ponovno je lijep gol zabio Pero Pervan još jednom pokazavši da uspješni dalekometni šutevi u prvenstvu nisu slučajnost.

– Pervan je još u fazi oporavka, kad bude potpuno zdrav, bit će nam od koristi. Radilica je i klub je sigurno na dobitku s njim, kazao je Raguž.

Angažman golmana Stefana Stevanovića još nije siguran, dok je novi stoper momčadi, Dejan Popović iz Trebinja. Njegov posljednji angažman je banjolučki Borac za koji je nastupao i u Premijer ligi.

– Nadam se da ćemo s njim stabilizirati obranu. I utakmica je pokazala da, čim je zadnja linija stabilna, odmah možemo nešto napraviti i prema naprijed. Prije smo iz ničega primali golove, a iz dobrih akcija nismo poentirali, zadovoljan je bio Raguž njegovom igrom.

Sljedeću pripremnu utakmicu Čapljinci će igrati sa Slogom Simin Han (21. veljače, Međugorje), a generalnu probu s trebinjskim Leotarom (25. veljače) na stadionu Bjelave gdje će Čapljina i na otvaranju proljetnog dijela prvenstva (4. ožujka) Prve lige FBiH dočekati Bosnu iz Visokog.

– Ako nastavimo igrati kao protiv Radomlja, možemo se nečemu nadati. Ispod ovog nivoa ne bi trebali ići, zaključio je Tomislav Raguž.

Dnevni-List

Najave i promocije

Related news