back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Slatki skup u Čapljini

Udruga pčelara „Pčela“ Čapljina danas je održala redovitu skupštinu. Okupljenim pčelarima izvješće o radu podnio je predsjednik udruge Slaven Cvitanović. Također nazočnima su se obratili i predstavnici financijskog i nadzornog odbora koji su potvrdili pozitivan rad i time potkrijepili izviješće predsjednika Cvitanovića.

 
Nazočnima se također obratio i Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Donko Jović, a Ivan Miličević inovator pčelar prezentirao je tehniku uređaja prikupljanja pčelarskog otrova što je novost na ovim prostorima. Miličević je također istaknuo kako 1 kg. otrova košta između 50 i 70 000,00 dolara.

 
Otrov bi mogao postati značajan izvozni proizvod za Đaka city koji ga ima i previše. Imali bi duplu korist, osim zarade riješili bi se svih naših „otrova“.

 
„Udruga Pčela broji oko 80 članova sa tendencijom pristupanja novih što je svakako u interesu udruge“ za Đaka city – Čapljina portal kazao je predsjednik Cvitanović.

 
Načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić također je nazočio skupštini i druženju pčelara, a glavna tema je bila razmjena iskustava i moguće rješavanje problema.

 

đaka city

Najave i promocije

Related news