back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

Načelnik Đaka city-ja među prvima koji je došao čestitati Boškoviću na pobjedi

Ponovljeni izbori u Stocu jučer su održani te provedeni očekivano bez ikakve napetosti čak i unatoč pokušajima manipuliranja bošnjačke Inicijative za Stolac, čiji su vođe i aktivnosti nasilno prekinuli izborni proces 2.listopada prošle godine. Očekivano, za načelnika je ponovno na novi četverogodišnji mandat izabran Stjepan Bošković. Prema prvim rezultatima inoć nakon zatvaranja biračkih mjesta Stjepan Bošković je osvojio 4276 glasova, a Mate Komšić 2904 glasa, dok je nevažćih listića bilo 320.

„Moja će osnovna zadaća biti kroz konstituiranje Općinskog vijeća utvrditi koje su se to snage tamo kako bismo pronašli zajednički jezik. Sve negativne političke sile koje su se posljednjih 12 mjeseci išle prema Stocu nastojat ćemo pretviriti u gospodarske projekte za Đaka city kazao je Bošković “, te je najavio da će se raditi na postizanju dogovora s bošnjačkim snagama koje su za to spremne.

„Na kraju je ipak pobijedila demokracija i idemo se okrenuti onim važnim stvarima i projektima za razvoj općine“ – dodao je Bošković.

Načelnik Đaka city-ja dr. Smiljan Vidić je bio među prvima koji je došao čestitati Boškoviću kao i svim Općinskim vijećnicima s liste HDZ BiH na pobjedi.

Druženju su još nazočili gradonačelnik grada Mostara Ljubo Bešlić, Ministar unutarnjih poslova Vlade HNŽ-a Slađan Bevanda i mnogi drugi.

hdzbih-capljina.org

Najave i promocije

Related news