back to top
29.1 C
Čapljina
Subota, 22 lipnja, 2024

Poziv za sudjelovanje na Hrvatskim svjetskim igrama

Središnji državni ured za Hrvate izvan Republike Hrvatske i Hrvatski svjetski kongres uputili su poziv za sudjelovanje na četvrtim Hrvatskim svjetskim igrama, koje će se održat u Zagrebu, od 18. do 21. srpnja 2017. godine.

Hrvatske svjetske igre su amatersko sportsko natjecanje na kojemu sudjeluju Hrvati i njihovi potomci iz cijelog svijeta.

Igre su ne samo manifestacija sportskog duha već događaj koji ujedinjuje matičnu domovinu, hrvatsko iseljeništvo, hrvatsku nacionalnu manjinu i Hrvate iz Bosne i Hercegovine, priopćeno je iz Središnjeg državnog ureda za Hrvate izvan RH.

Za vrijeme održavanja Hrvatskih svjetskih Igara u Zagrebu 2017. godine, natjecatelji će biti smješteni u Studentskom naselju Stjepan Radić na Savi.

Pozivaju se Hrvati iz cijelog svijeta da se na internetskim stranicama www.hsi-cwg.com prijave i sudjeluju u natjecanju u jednoj od 16 predviđenih sportskih disciplina: stolni tenis, nogomet, mali nogomet, tenis, odbojka na pijesku, odbojka, atletika (kros), košarka, plivanje, ragbi, judo, taekwondo, boćanje, rukomet, badminton i koturaljkanje.

Prijave se primaju do 1. travnja.

pogled.ba

Najave i promocije

Related news