back to top
26.8 C
Čapljina
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Sestre iz Gruda daruju haljine maturanticama

Djevojke iz Gruda odlučile pomoći maturanticama.

Matura je za mnoge najljepše razdoblje u životu, ali i obveza. Roditelji izdvajaju pravo malo bogatstvo za taj poseban dan u životu svoje djece. Nažalost, mnogima u današnje vrijeme to nije nimalo lako.

Stoga, brojne vrijedne djevojke i mladići u Hercegovini na različite načine pomažu mladima da taj dan zablistaju. Jedna od njih je i Marina Ćorluka, djevojka iz Gruda, koja je svoju maturalnu haljinu, savršeno očuvanu i M veličine odlučila darovati djevojci koja joj se javi u inbox na društvenoj mreži Facebook.

A da velika gesta bude još veća, pobrinula se njena sestra Katarina koja se također odlučila na taj čin, piše portal Grude.com.

Marina Ćorluka, uspješna studentica Ekonomskog fakulteta u Splitu koja ovih dana boravi u dalekom Lisabonu, glavnom gradu Portugala, za Grude.com je govorila o tome kako se, zajedno sa svojom sestrom, odlučila na ovu divnu gestu.

– Vrlo jednostavno. Imamo haljine koje u nasem ormaru sakupljaju prašinu, a nekom bi mogle biti od velike pomoći. Teško je vrijeme, ljudi nemaju novaca i mnogima je matura luksuz i ne mogu i ne znaju kako isfinancirati taj dan kada svi žele izgledat besprijekorno i uz sve to vrijeme je korizme stoga zašto ne učiniti nešto dobro jedni za druge, kazala je Marina.

Ove mlade djevojke iz Gruda, uistinu mogu biti pozitivan primjer svima.

Grude.com

Najave i promocije

Related news