back to top
25.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

Potpora Udruge „Hvidra“ grada Mostara općini Čapljina

U povodu posljednjih i učestalih beskrupoloznih napada na načelnika općine Čapljina dr. Smiljana Vidića od strane vijećnika čapljinske Neovisne stranke: Pere Previšića i Mirka Vasilja , Udruga „HVIDRA“ grada Mostara najoštrije osuđujemo njihove iznesene laži, objede i diskreditiranje jednog uglednog liječnika, gospodina i hrvatskog, političkog dužnosnika. Na službeni fax općine Čapljina, ispred Udruge „HVIDRA“ grada Mostara jučer je stigao sljedeći službeni dopis.

Poštovani!

Podsjećamo svekoliku javnost Hercegovine kako je HVIDR – a Grada Mostara u načelniku Vidiću kroz protekle godine imala iskrenog sugovornika i podupiratelja i čovjeka koji ima senzibiliteta i suosjećanja za hrvatske stradalnike Domovinskoga rata.

Gospodi Previšiću, Vasilju i sličnima poručujemo “da veslaju na suhom“ i da blaćenjem, spinovima i diskreditiranjem legalno i legitimno izabranih dužnosnika, jednog sudionika Domovinskoga rata i našeg suborca neće uspjeti prikupiti političke poene niti ikakvu osobnu i medijsku korist za sebe.

Dopis pogledajte OVDJE.

Najave i promocije

Related news