back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

Održana Javna rasparava i prezemtacija Regulacijskog plana urbane vile „CREMMIS“ Čapljina

U sali Općinskog vijeća (zgrada MUP-a) Čapljina danas je održana Javna rasparava i prezemtacija Regulacijskog plana urbane vile „CREMMIS“ Čapljina.

Nositelj pripreme izrade plana je Služba prostornog uređenja i graditeljstva, a nositelj izrade Zoning plana je tvrtka „ECO – PLAN“ d.o.o. Mostar, koja je odabrana u postupku javne nabave usluga za izradu planskog dokumenta.

Prije izrade regulacijskog plana izrađen je plan i program aktivnosti za pripremu i izradu plana, a sastavni dio programa i plana aktivnosti je Program uključivanja javnosti.

Regulacijski plan se radi u dvije faze: Priprema i izrada Urbanističke osnove i Izrada prednacrta, nacrta i prijedloga Plana.

Sve sugestije i prijedloge sa obrazloženjem, zainteresirani subjekti uz naznaku svoje točne adrese, na Nacrt plana, mogli su se predati svakim radnim danom na protokol Općine – šalter sala.

Nakon isteka roka za provođenje javnih konzultacija Nositelj pripreme radi sintezu mišljenja Savjeta plana i primjedbi s javne rasprave, filtrira pristigle prijedloge, primjedbe i sugestije, sistematizira ih i šalje Nositelju izrade na očitovanje. Nakon dobivenog mišljenja Nositelj pripreme radi Izvještaj i upućuje ga pismenim putem Nositelju izrade koji je prema njemu dužan uraditi korekcije plana.

Đaka city

Najave i promocije

Related news