back to top
25.6 C
Čapljina
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Mladež HDZ BiH Čapljina organizirala akciji za bolji Dom za stare i iznemogle osobe Domanovići

U Domu za stare i iznemogle osobe Domanovići danas je održana radna akcija čišćenja i uređivanja dvorišta navedenog doma. Akcija se održala na inicijativu Mladeži Hrvatske demokratske zajednice BiH Čapljina a u suradnji sa Vatrogasnim društvom Čapljina i djelatnicima Doma.

Cilj akcije je bio pomoći i onima koji više zbog svoje starosti nisu u mogućnosti te im učiniti boravak u Domu ljepšim i ugodnijim.

Osim uređivanja dvorišta, radna akcija je bila i prilika za dobro druženje i dodatno upoznavanje Mladeži sa korisnicima Doma koji nisu skrivali radost i oduševljenje današnjim posjetom.

U Domu za stare i iznemogle osobe Domanovići trenutno boravi oko 50 korisnika koji svakodnevno dobivaju potpunu njegu i pažnju.

Mladež HDZ BiH Čapljina konstantno se trudi sudjelovati u humanitarnim akcijama a posebice kada se radi o socijalno ugroženim i bolesnim osobama. Ova akcija je od posebne važnosti pogotovo u ovo korizmeno vrijeme, vrijeme pomaganja i zbližavanja.

Iz mladeži također poručuju da će se ova tradicija nastaviti i u budućnosti. Nakon odrađenog posla organizirano je dodatno druženje i ručak s djelatnicima Doma.

Đaka city

Najave i promocije

Related news