back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

GOŠK se nada pobjedi i podjeli bodova na Piroti

Na travničkoj Piroti, ali i na visočkim Lukama označena je “opća opasnost”, a u Visokom je još prije nekoliko kola označena uzbuna.

Naime, Travnik i Bosna, dvije vodeće i bodovno izjednačene momčadi u ligi (po 36 bodova) danas u 16 sati biju možda odlučujući boj za naslov i ulazak u Premijer ligu. Na Piroti će sve prštati. Sudeći po trenutačnoj formi, Travnik je favorit. Travničani proljetos “melju” protivnike, dok je Bosna zapala u duboku krizu, pa je nakon 0:0 protiv Goška kući trener Faruk Dedić “dobio nogu”, a za dežurnog vatrogasca imenovan iskusni vuk Ivo Ištuk. No, hoće li to pomoći? U Gabeli pak priželjkuju da na Piroti završi podjelom bodova, što bi u slučaju pobjede Gabeljana protiv Zvijezde – na vrh “instaliralo” Gošk (35).

U cijeloj priči “pitat će se” nešto i Zvijezdu (30), čije pristaše još vjeruju da će (baš) ona do kraja osvojiti najviše bodova. Orašje (34), još uvijek ima prigodu sve “prešišati”, tako da naslov i Premijer liga dođu njima na Savu. No, objektivno Labudovi nemaju velikih izgleda, jer im nedostaje iskustva, pa i kvalitete.

Ipak, danas je očekivati da svladaju Slogu (29) pred svojim pristašama… Rudar (32) nekako je najveći favorit u ovom kolu. U Kakanj mu stiže “lampaš” Novi Travnik (9), odavno već otpisan. Radnički (21) danas hvata možda posljednju slamku u borbi za ostanak. U Lukavac mu stiže Goražde (29), koje nema imperativa, što mu sigurno ide u prilog. Bratstvo (31) još uvijek računa na naslov, a Čapljini (22) bi bod bio kao brod… U Bihaću Jedinstvo (28) čeka Bosna Semu (22), kojoj sve osim poraza daje nadu za ostanak. Derbi dna u Banovićima igraju stari znanci Budućnost (22) i Velež (24), kojemu bi bod bio velik kao planina po kojoj nosi ime.

vecernji.ba

Najave i promocije

Related news