back to top
25.6 C
Čapljina
Nedjelja, 23 lipnja, 2024

Potpisivanje zadnjeg neplaniranog ugovora vodoopskrbnog sustava Čapljina – Tender 7

U uredu načelnika općine Čapljina danas je upriličeno potpisivanje posljednjeg ugovora između općine Čapljina kao naručitelja i odabranog izvođača radova „ Miličević “ d.o.o. Kreševo za projekat vodoopskrbnog sustava Čapljina.

Na početku radova planirano je 6 tendera, ali temeljem ušteda na ranijim natječajima uspjelo se prikupiti još 250.000.00 eura i time se otvorila mogućnost za objavljivanje još jednog natječajka.

Ovim ugovorom predviđeno je izvođenje radova na izgradnji ukupno devetnaest mjerno – regulacijskih komora i opremanje istih mjerno – regulacijskom opremom, a u cilju smanjenja gubitaka u postojećem vodoopskrbnom sustavu, te prikupljanje i obrada podataka o potrošnji vode i visini reguliranih tlakova na postojećoj mreži.

Riječ je o ugovoru trajanja četiri mjeseca, a ugovorne vrijednosti 250.176,88.
U ime općine Čapljina ugovor je potpisao načelnik dr. Smiljan Vidić sa Goranom Perićem direktorom „ Miličević “ d.o.o. Kreševo i Marijo Čolić direktor JKP Čapljina.

Opet jedna neobičnost u Đaka city-ju, obično se potroši i više novca nego što je planirano, a gle čuda kod nas se uspjelo uštediti, te od ušteda napravit će se ovi ublaživači tlakova odnosno mjerno – regulacijske komore.

Đaka city

Najave i promocije

Related news