back to top
26.8 C
Čapljina
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Petrov i Grmoja u Metkoviću dočekani kao heroji

Nakon burnog tjedna u Hrvatskom saboru, Božo Petrov i Nikola Grmoja vratili su se svojim kućama u Metković. Da građani cijene njihovu časnu borbu dokazuje i doček koji su im organizirali za povratak kao i skandiranje čelniku Mosta “Božo, Božo!”, piše Jutarnji list.

Katarina Ujdur, aktualna gradonačelnica Metkovića a sudeći po anketama i buduća izjavila je: “Moje srce je prepuno, ja sam presretna zbog ova dva čovjeka, imamo dva ponosna saborska zastupnika, dva velika srca Metkovića”.
”Hvala vam od srca. Napravili smo sve u najboljoj vjeri, nismo izdali one vrijednosti i ideale zbog kojih smo ušli u politiku. Pale su danas sve maske, cijela Hrvatska je vidjela tko čini tu navodnu većinu koja je kupovana na saborskim hodnicima. Postavljamo nove temelje za gradnju jedne bolje Hrvatske”.

Božo Petrov također nije skidao osmjeh s lica.

”Metković izgleda cijeni ono što je najvažnije. Ušli smo u politiku da dokažemo da politika može biti drugačija. Možete sve imati, ali san se ne može kupiti, obraz se ne može platiti. Danas je najtužniji dan u Hrvatskom Saboru. Vidjelo se koliko košta politika u Hrvatskoj, ali vidjelo se i da postoje ljudi koji se ne mogu prodati i koji nemaju svoje gazde, a to je onih 15 saborskih zastupnika Mosta”, rekao je Petrov.

Najave i promocije

Related news