back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

GOŠK dočekuje Radnički, za članove TK Čapljina ispit u Bugojnu

Nogometno prvenstvo Federacije ušlo je u zanimljivu završnicu. U 26-om kolu Prve nogometne lige GOŠK u Gabeli dočekuje momčad Radničkog iz Lukavca. Utakmica se igra u nedjelju, a počet će u 17 sati. Gabeljani su trenutačno drugi sa 43 boda, dok je Radnički 14-ti s 30 bodova, pa je utakmica za obje momčadi iznimno važna.

Pred rukometašima Čapljine je još jedan hercegovački derbi, u nedjelju će u okviru 24-og kola Prve lige Federacije, igrati u Ljubuškom protiv druge momčadi Izviđača. Utakmica Izviđač II – Čapljina počet će u 16,30 sati.

Boćarsko prvenstvo BiH stiglo je do šestog kola. Boćari Dračeva gostuju u Posušju, gdje će u subotu od 16 sati igrati protiv Bure. U drugom susretu u ponedjeljak će u Sarajevu igrati, Napredak i Neum.

Trinaest boraca Tekvondo kluba Čapljina, u nedjelju će nastupiti na državnom prvenstvu BiH, koje će se održati u Bugojnu. Boje Čapljine će braniti – Ema Novaković u konkurenciji vrtićanaca, zatim mlađi kadeti – Josip Franjičević, Patrik Novaković, Leon Novaković, Lana Raič i Hurija Sjekirica, kadeti – Jelena Martinović, Josip Franjičević i Viktorija Kalfić. U konkurenciji juniora Čapljina će imati četiri predstavnika, a to su – Andrea Zubonja, Josip Nikšić, Mladen Vego i Nikola Franjičević.
Teško je govoriti o izgledima Čapljinaca, jer je konkurencija jaka, a najavljeno je preko 600 sudionika.

Radiopostaja Čapljina

Najave i promocije

Related news