back to top
29.1 C
Čapljina
Subota, 22 lipnja, 2024

Izaslanstvo općine Čapljina na sastanku u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje

Izaslanstvo općine Čapljina predvođeno načelnikom općine dr. Smiljanom Vidićem danas je u Zagrebu u Središnjem državnom uredu za obnovu i stambeno zbrinjavanje održalo sastanak sa gospodinom Nikolom Mažarom, državnim tajnikom Ureda za obnovu i stambeno zbrinjavanje.

Načelnik Vidić upoznao je državnog tajnika s aktualnim stanjem, te problemima i izazovima s kojima se općina i njeni žitelji nose. Poseban akcent je stavljen na infrastrukturni razvoj novih naselja u općini Čapljina.

Državni tajnik Mažar pohvalio je napore koje Čapljina ulaže u razvoj gospodarstva, infrastrukture te svih drugih sadržaja koje život u tom kraju čine privlačnim „Stvaranjem takvih preduvjeta te otvaranje radnih mjesta ključ je održivog ostanka i opstanka Hrvata u BiH što je i glavna uloga ovoga Ureda“ – rekao je Mažar i dodao kako je unapređenje položaja hrvatskoga naroda u BiH među prioritetima hrvatske vlade, te dodao da će Središnji državni ured za obnovu i stambeno zbrinjavanje, u svim svojim budućim aktivnostima, posebnu pozornost posvetiti upravo programima i projektima koji za cilj imaju osiguravanje održivog ostanka i opstanka Hrvata u Bosni i Hercegovini.

„Ključ uspjeha je imati kvalitetne infrastrukturne i razvojne projekte, a općina Čapljina u tome prednjači“

Capljina.ba

Najave i promocije

Related news