back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Damir Beća: Idemo u Sarajevo po ostanak !

Odluka u borbi za ostanak će pasti tek u posljednjem kolu, a zanimljivo je da još uvijek može ispasti čak i šestoplasirana Čapljina. Momčad trenera Damira Beće je proteklog vikenda pobijedila Slogu (1:0, strijelac Salko Jazvin s 11m, 50. minuta).

Imali smo dvije teške utakmice u kratkom periodu, pobjeda protiv Goražda u sudačkoj nadoknadi (2:1) pa niz prilika koje nismo realizirali protiv Sloge, ali na kraju mogu samo čestitati svojim i protivničkim igračima na fer utakmici. Mislim da smo zasluženo pobijedili i idemo posljednje kolo u Sarajevo napraviti pozitivan rezultat i potvrditi ostanak, rekao je Beća.

U slučaju da ekipe koje su trenutačno ispod Čapljine pobijede svoje utakmice, a što nije nerealno za očekivati, postoji opcija da klub ipak ispadne iz lige jer spram Goražda imaju lošiji međusobni omjer.

– Za siguran ostanak nam treba još jedan bod tako da će posljednje kolo odlučivati. Za nas je vrlo važno da sami o sebi odlučujemo i mislim da možemo osvojiti taj potrebni jedan bod kod Bosne Sema, poručio je Damir Beća.

Trener Sloge, Nermin Bašić, je čestitao Čapljincima na pobjedi:

– Imali su više prilika, više od igre i veću želju, dok smo mi umorni od tempa u posljednje vrijeme i puta. Zahvaljujem im se na korektnosti van terena i na terenu.

Za Čapljinu od velike važnosti ima i utakmica u Gabeli između GOŠK-a i Veleža.

Ova utakmica čak može i odlučiti o sudbini nekih ekipa, konkretno Čapljine, ukoliko se dogodi da Velež, Čapljina i Goražde formiraju mini tabelu s 43 boda, a gdje bi onda iz lige ispalo Goražde.

– Možda se ta kombinacija neće dogoditi, ali želimo odigrati pošteno do kraja, bez opuštanja i s ciljem da pobijedimo, najavio je Darko Vojvodić.

hnkcapljina.com

Najave i promocije

Related news