back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

U Stocu održan radni sastanak predsjednika Čovića s gradonačelnicima i načelnicima općina, i dužnosnicima izvršne i zakonodavne vlasti

Danas je u Stocu na poziv predsjednika HDZ-a BiH dr. Dragana Čovića održan redoviti sastanak s gradonačelnicima i načelnicima općina, te predstavnicima izvršnih i zakonodavnih vlasti iz reda HDZ BiH.

Uz gradonačelnike i načelnike sastanku su nazočili Federalna ministrica financija Jelka Miličević, predsjednici vlada HNŽ-a, ZHŽ-a, Hercegbosanske, Posavske županije i Središnje Bosne, te Lidija Bradara, predsjedavajuća Doma naroda Parlamenta Federacije BiH i Dopredsjedavajući Zastupničkog doma Parlamenta Federacije Bosne i Hercegovine Mladen Bošković.

Pregovaralo se o aktivnoj problematici jedinica lokalne samouprave kao i nekoliko zakona koji su trenutno u formi nacrta a mogli bi imati implikacije na prihode jedinica lokalne samouprave.

Zaključeno je kako će ministarstva F BiH u suradnji jedinica lokalne samouprave i županija, uložiti dodatni napor s ciljem donošenja što kvalitetnijih zakona na zadovoljstvo svih razina vlasti u F BiH ali i privatnog sektora.

capljina.ba

Najave i promocije

Related news