back to top
34 C
Čapljina
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

Čapljina: Vatrogasci spašavali spremnike na benzinskoj crpki

Čapljinski vatrogasci imali su jutros intevenciju na benzinsoj crpki ”Gazprom” u središtu Čapljine, gdje su morali pilati stablo koje je bilo prijetnja spremnicima goriva.

”Stablo koje je raslo na privatnoj površini uz benzinsku crpku savilo se i postalo prijetnja spremnicima goriva kao i ispušnim cijevima”, rekli su nam radnici benzinske crpke ”Gazprom”.

Iz Profesionalne protupožarne postrojbe Čapljina kažu kako su prvo osigurali područje benzinske crpke, potom pristupili privezivanju gornjeg dijela stabla, a potom rezanju istog.

”Intervenciju smo uspješno završili za pola sata. Otklonjeno je stablo koje je bilo prijetnja sigurnosti na benzinskoj crpki”, rekli su kratko iz Profesionalne protupožarne postrojbe Čapljina.

Uz to, dodali su kako podsjećaju žitelje Čapljine na zabranu paljenja vatre na otvorenom prostoru u razdoblju od 1. lipnja do 31. listopada 2017. godine.

”Svako postupanje suprotno navedenim podliježe kaznenoj odgovornosti i nadoknadi materijalnih i drugih troškova”, poručili su čapljinski vatrogasci.

Bljesak. info

Najave i promocije

Related news