back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

MOST IZGUBIO METKOVIĆ; Petrov pljuje po Hercegovini gdje je godinama zarađivao kruh

HDZ-ov kandidat Dalibor Milan novi je gradonačelnik Metkovića, a njegova protukandidatkinja Katarina Ujdur iz Mosta novinarima je potvrdila kako je on dobio 129 glasova više od nje. Iako do 22 sata DIP još nije objavio službene rezultate za Metković pa ispada da se glasovi još prebrojavaju, Božo Petrov je priznao poraz u gradu kojim je vladao zadnje četiri godine i u kojem je započeo svoju političku karijeru. Odbacio je, međutim, tvrdnje kako je Metković utvrda mosta koju je sada izgubio jer se stranka proširila po cijeloj Hrvatskoj.

„Čestitam Stipi Gabriću Jambi i HDZ-u što su zajedničkim snagama dobili Metković. Ali mi znamo da su građani Metkovića većinom glasali za Most. Hrvati iz BiH su iskorišten da bi HDZ pobijedio u Metkoviću“, kaže Petrov dodajući kako se ne osjeća kao gubitnik kada zna kako je HDZ dobio izbore – uz pomoć Jambe i ljudi koju su došli glasati iz susjedne države o čemu, ističe, najbolje svjedoči velik broj  automobila s BiH tablicama koji su u nedjelju viđeni u gradu na Neretvi.

Nakon priznanja poraza Mostov je stožer, ovaj put smješten u sali hotela Narona, naglo opustio, a otišla je i Katarina Ujdur ostavivši Petrova u društvu tek nekolicine novinara i suradnika za odnose s javnošću.

jutarnji.hr

Najave i promocije

Related news