9 C
Čapljina
Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Održan 14. malonogometni turnir – Zvirovići 2017.

U povodu obilježavanja manifestacije ”Lipanjske zore hrvatske Hercegovine” danas je u Zvirovićima održan 14. tradicionalni malonogometni turnir za učenike, gdje su bile uključene podružne škole Trebižat, Zvirovići, Prćavci i Studenci i kao posebni gosti Osnovna škola Lipanjske zore Čeljevo. Na turniru je sudjelovalo 120 učenica i učenika.

14. Malonogometni turnir između spomenutih škola postao je tradicija i jedinstven na ovom području po sportskom duhu i druženju. Izuzetno primljen i od djece, roditelja kao i učitelja. Osmišljen od strane učitelja Mire Brajkovića koji i danas pomaže u organizaciji turnira. Kao posebne goste, a već može se reći udomaćene goste ističemo dvojicu Studenčana: suca turnira Zdravka Petkovića i voditelja – komentatora Milu Kraljevića. Sudac Zdravko Petković svake godine strpljivošću oplemenjuje djecu djeleći im pravdu te ih uči pravilima, a sve to kroz igru. Komentator Mile Kraljević se svake godine pobrine da se za turnir čuje dalje od Zvirovića te slikom i tekstom zabilježi dešavanje čuvajući ga od zaborava.

Najsimpatičnijim igračem proglašen je Hrvoje Brajković, zlatnu kopačku najboljeg igrača osvoio je Luka Buntić, a nagrada za „fair play“ pripala je Juri Jurkoviću, najbolji vratar proglašen je Josip BrajkovićNajbolje četiri ekipe su Čeljevo, Trebižat, Prćavci/Zvirovići i Studenci.

Uz predsjednika Mjesne zajednice Hrvoja Šimovića i organizatora turnira nagrade je uručio Željko Bonić, pomoćnik načelnika za društvene djelatnosti.

Organizator 14. malonogometnog turnira – Zvirovići 2017. je Mjesna zajednica Zvirovići i PŠ Zvirovići, a pokrovitelj turnira je općina Čapljina – općinski načelnik.

Đaka city

Najave i promocije

Related news