back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Održan završni koncert Osnovne glazbene škole Vladimira Pavlovića

U sklopu Manifestacije Lipanjske zore hrvatske Hercegovine 2017. godine i kraja školske godine Osnovna glazbena škola Vladimira Pavlovića, odjel za osnovno glazbeno školovanje održao je završni koncert u prostorijama škole.

Na koncertu je nastupio zbor glazbenog odjela, a točke je izvelo 28 učenika koji su se predstavili na glasoviru, klarinetu, violini, harmonici i gitari.

Početak koncerta otvorila je Meri Krmek na glasoviru kojoj je ovo ujedno i prvi nastup. Na glasoviru su se predstavili još i Anamarija Ivanković, Tamara Dodig, Matea Čuljak, Petra Bošković, Jana Majstorović, Iva Kožul, Gordana Maslać, Boris Marić, Rafaela Raguž, Antea Pehar, Mijo Bukmir, Laura Maslać i Nina Dodig.

Na klarinetu su se predstavili: Ana Borovac, Manuela Borovac, Ana Katarina Borovac i Antea Vasilj.

Na violini su točke izveli: Martina Pervan, Ela Pavlović, Nika Gadžić i Lana Kolovrat.

Svoja umijeća na gitari pokazali su učenici: Iva Bule, Bernarda Kozina, Luka Džalto i Marko Kevo.

Na harmonici su se predstavili: Ivan Bule i Ivan Vidić.

U pripremi koncerta s učenicima su vrijedno radili nastavnici: Gabrijela Glavinić, Anica Ištuk, Matea Jurilj, Ariana Arapović, Marija Bukovac, Ivica Maslać, Boris Maričević, Davor Markota i Neven Dragičević.

Nastavnica Gabrijela Glavinić je ovom prigodom istaknula: “Potrebno je puno žrtve i truda kako djece tako i roditelja da bi se postigao uspjeh u glazbi. S obzirom da je Čapljina mali grad, 100 učenika koji pohađaju školu nije malo i da jedno dijete upiše Srednju glazbenu školu veliki je uspjeh”.

Publika nije skrivala oduševljenje izvedbama te je svakoga izvođača nagradila ovacijama i pljeskom.

Najave i promocije

Related news