11.8 C
Čapljina
Četvrtak, 29 veljače, 2024

Nikola Matić i Ivan Blažević ovogodišnji pobjednici Pustolovne utrke Čapljina 2017.

Turistička organizacija „Čapljinka“ već dvanaesti jedanaesti put realizira Pustolovnu utrku, međunarodnu sportsko – turističku manifestaciju u suradnji sa udrugom „Tajna prirode“ koje predstavljaju otvaranje ljetne turističke sezone.

Natjecatelji su se jučer okušali u trčanju, vožnji biciklom i vožnji kanuom, a sve u svrhu promicanje sportskoga duha, prirodnih ljepota i kulturno-povijesnih znamenitosti.
Natjecalo se 20 ekipa koji su startali na kupalištu „Božjak“. Sastojala se od vožnje kanuima u dužini od cca 10,2 km (Božjak – kupalište „Jaz“), trčanja u dužini od cca 1,1 km (kupalište „Jaz“ – Mogorjelo „Villa Rustica“) i vožnje biciklima u dužini od cca 9,1 km (Mogorjelo „Villa Rustica“ – Park prirode „Hutovo blato“ – Karaotok).

Ivan Blažević i Nikola Matić pobjednici su dvanaeste Pustolovne utrke Čapljina 2017.koji su na cilj stigli za 1 sat i 33 minute, dok su drugoplasirani Nikola Bartolović i Josip Primorac za pobjednicima kasnili 15 sekundi.

Trećeplasirani su bili Marko Knežević i Tomislav Ljuban koji su i ove godine potvrdili prošlogodišnji plasman.

Tri prvoplasirana para osvojili su nagrade koje im je uručio direktor Turistička organizacija „Čapljinka“ gospodin Ivan Raguž. Nagradni fond je 1200 KM, pobjednicima je otišla nagrada od 600 KM, drugoplasiranoj ekipi pripalo je 400 KM, a trećeplasirana ekipa je osvojila 200 KM.

Đaka city

Najave i promocije

Related news