back to top
32.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

ČNS lažima i prevarama ruši povjerenje građanima koji su ih izabrali

Današnja peta sjednica Općinskog vijeća općine Čapljina započela je udaljavanjem snimatelja i novinara gosp. Sejada Bajrektarovića kojega je angažirala Čapljinska neovisna stranka.
Udaljavanje snimatelja sa sjednice Općinskoh vijeća Čapljina proisteklo je nakon što je gđa. Jelena Borovac, predsjednica kluba vijećnika HDZ BiH Čapljina pročitala dopis koji je došao na adresu općine Čapljina.
Naime, Čapljinska neovisna stranka obratila se Općinskom vijeću Čapljina sa zahtjevom za snimanje četvrte sjednice OV Čapljina koji glasi:
„Poštovani; Na osnovu članka 155.poslovnika o radu OV Čapljina najavljujemo vam da ćemo 4. sjedncu OV, koja se treba održati 27.04.2017. u 10,00 sati, snimati TV kamerom, za potrebe i arhiv ČAPLJINSKE NEOVISNE STRANKE – ČAPLJINA U SRCU. Biti će nazočan snimatelj i novinar TV kuće TV1, gosp. Admir Maslo „
Dopis kojeg je pročitala gđa. Borovac potpisuje urednik TV1 Alija Behram, koji tvrdi da nikakav snimatelj u ime TV1 nije bio angažiran na snimanju sjednica Općinskog vijeća Čapljina, te da navedeni snimatelj nije zaposlenik TV1.

Dopis prenosimo  u cjelosti:

Dopredsjedavajući Općinskog vijeća Čapljina gosp. Pero Knežević stoga je zamolio snimatelja da napusti sjednicu, uz opasku vijećnicima Čapljinske neovisne stranke kako ovakvim ”lažima i prevarama” ruše povjerenje građana koji su ih izabrali i obmanjuju čapljinsku i širu javnost.

Đaka city

 

Najave i promocije

Related news