back to top
25.1 C
Čapljina
Petak, 21 lipnja, 2024

VIDEO: Jelena Borovac, predsjednica kluba vijećnika HDZ BiH Čapljina razotkrila prevare i laži kojima se služe Mirko Vasilj i Pero Previšić

Današnja peta  sjednica Općinskog vijeća općine Čapljina započela je udaljavanjem snimatelja i novinara gosp. Sejada Bajrektarovića kojega je angažirala Čapljinska neovisna stranka.

Udaljavanje snimatelja sa sjednice Općinskoh vijeća Čapljina  proisteklo je nakon što je gđa. Jelena Borovac, predsjednica kluba vijećnika HDZ BiH Čapljina pročitala dopis koji je došao na adresu općine Čapljina i time razotkrila prevare i laži kojima se služe gosp. Mirko Vasil i gosp. Pero Previšić.

Naime, Čapljinska neovisna stranka obratila se Općinskom vijeću Čapljina sa zahtjevom za snmanje četvrte sjednice OV Čapljina.

Dopis kojeg je pročitala gđa. Borovac potpisuje urednik TV1 Alija Behram, koji tvrdi da nikakav snimatelj u ime TV1 nije bio angažiran na snimanju sjednica Općinskog vijeća Čapljina, te da navedeni snimatelj nije zaposlenik TV1.

U nastavku pogledajte video prilog napuštanja sjednice Općinskog vijeća snimatelja Bajrektarovića kojega je angažirala Čapljinska neovisna stranka.

Mirko Vasilj i Pero Previšić očigledno ”lažima i podmetanjima” ruše povjerenje građana koji su ih izabrali i obmanjuju čapljinsku i širu javnost.

đaka city

Najave i promocije

Related news