back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Odigrane prve utakmice skupina A i B

Start lige mjesnih zajednica općine Čapljina donio je naznaku da favoritima – branitelju trofeja Čeljevu i lani drugoplasiranom Šuškovu Naselju, neće biti lako obraniti visoke plasmane.

Najveće iznenađenje prvoga dana natjecanja svakako je neriješen rezultat utakmice A skupine, Čeljevo – Čapljina 0:0. Na penale bolji je bio Trebižat koji je slavio s 3:2 i tako u slučaju istog broja bodova, ostvario prednost pred prvim favoritom Lige.

Seniorski dio turnira otvorila je utakmica Šuškovo Naselje – Gabela 5:2, poluvrijeme 0:1. Početak utakmice je bio bitno drugačiji od završnice. Pogotkom Perice Jurića Gabeljani su polovicom prvoga dijela poveli, a kada su preko Petra Solde, povisili i na 2:0 činilo se da je moguće i veliko iznenađenje.

Međutim, kako je utakmica odmicala snaga Gabeljana je padala, pogodcima Marka Prce dva, Leona Kozarića, Nikole Pušića i Matea Kozarića, uslijedio je totalni preokret do konačnih 5:2, za favorizirano Šuškovo Naselje.

U predigri seniorskog programa odigrana je utakmica omladinskog programa između Čeljeva i Doljana. Čeljevo je bilo uvjerljivo i slavilo sa 6:0.

Večeras igraju Zvirovići/Prćavci – Počitelja u skupini C, te  u drugoj utakmci iz skupine D Čapljina2 – Struge/Gorice.

radio-capljina

Najave i promocije

Related news