back to top
17.1 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

Druge večeri slavila Čapljina2 i Počitelj/Hotanj

Ono što je prva večer dala naslutiti, da će favoritima biti teže nego što se očekivalo, obistinilo se druge večeri. Trostruke uzastopne brončane Zviroviće/Prćavce teško je demoliralo Počitelj/Hotanj. Raspoloženi Počiteljci bili su doslovce neumoljivi, a mrežu favorita su pogađali Jakov Kalfić tri puta i Viktor Kalfić dva puta. Počasni pogodak za udružene mjesne zajednice Zviroviće/Prćavce, postigao je Leon Nikše.

Nakon šest pogodaka na otvaranju seniorskog dijela druge večeri Lige mjesnih zajednica Čapljine, sa čak deset komada posjetitelje su počastili Čapljina II i Struge/Gorica. U dopadljivoj utakmici bolje se snašao prošlogodišnji polufinalist Čapljina II koja je slavila 6:4. Za Čapljinu su pogađali – Filip Barić i Kruno Maslać po dva puta, dok su Nikola Beno i Luka Putica postigli po jedan pogodak. Strijelci za Stružane i Goričane bili su Antonijo Borovina dva, Vidak Mrvalj i Ermin Krvavac po jedan pogodak.

U juniorskom dijelu turnira za iznenađenje su se pobrinuli Domanovići, koji su s 3:0 nadigrali jednog od favorita Višiće. Strijelci za Domanovićane bili su: Josip Buntić, Ensar Čevra i Riad Šuta.

Večeras su ponovo na programu tri utakmice, a program će otvoriti utakmica omladinske lige, Čapljina II – Klepci u 20 sati. Seniorski program kreće u 21 sat utakmicom E skupine, Dračevo – Domanovići. U drugom susretu tog dijela Lige, u susretu F skupine, igrat će Bobanovo Selo i Šurmanci. Utakmica će početi u 22 sata.

radio-capljina

Najave i promocije

Related news