back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

Održana kulturna manifestacija i svečano otvaranje puta u Šurmancima

U Šurmancima je sinoć održan nastup kulturno umjetničkih društava, uz domaćine HKUD „Šurnanci“ na ovoj folklornoj večeri nastupili su TO Misericordia Šurmanci, Pjevačka skupina Šurmanci, Broćanski bećari, HKUD „Sv Marko“ Vionica, Klapa Trebižat, HKUD „Zora“ Struge – Gorica i Klapa „Mir“ Međugorje.

Na početku same večeri, prije nastupa kulturno – umjetničkih društava uslijedilo se svečano otvaranje novo asfaltiranog pura Šurmanci – Krućevići koji uključuje dionicu puta od željezničke postaje u Šurmancima u smijru prema Krućevićima dužine cca 1,8 km.
Sve nazočne pozdravio je načelnik općine Čapljina dr. Smiljan Vidić istaknuvši kako novo asfaltirani put mnogo znači za stanovnike Šurmanaca i Krućevića, osvrnuo se na sve ono što je do sada učinjenio te pozvao Šurmančanke i Šurmančana na zajedništvo i složnost u cilju ostvarivanja još puno projekata.

Na samom kraju programa HKUD „Šurmanci“ uručili su priznanja kao zahvalu svim zaslužnima za održavanje ove kulturne manifestacije. U ime općine Čapljina zahvalnicu je primio načelnik dr. Smiljan Vidić.

U veseloj atmosferi i druženju uz pjesme i ples, gosti i svi nazočni uživali su do kasno u noć.

Đaka city

Najave i promocije

Related news