back to top
12.9 C
Čapljina
Subota, 25 svibnja, 2024

FOTO: Profesionalna vatrogasna postrojba Čapljina dobila novo vozilo

U prostorijama vatrogasne postrojbe Čapljina danas je upriličena primopredaja novog vatrogasnog vozila koje je općina Čapljina kupila za potrebe vatrogasne postrojbe. To je jedno od najmodernijih vozila koje postoji na našim terenima i koje će zasigurno biti na usluzi kako žiteljima u našoj Općini pa tako i u susjednim općinama a i županijama.

Vatrogasna postrojba Čapljina jedna je od najboljih u BiH bilo da se gleda obučenost naših vatrogasaca jer svi oni imaju položen vatrogasni ispit, nekoliko njih ima položeno i za ronioce,a i za spašavanje s visina i dubina tako da novo voziko koje ima puno karakteristika koja druga uobičajna vatrogasna vozila nemaju pridonijeti i ovako kvalitetnom radu naših vatrogasaca.

Vatrogasno vozilo je isporučila firma Premier febeco jedini nadograditelji specijalnih  vozila posebice vatrogasnih vozila . Specifikacija ovoga vozila je pojačana nosivost, vozilo sa 420 litara vode, rezervar je izrađen od aluminijski profila i aluminijskog lima debljine 5 mm., pumpe protoka 42 litra posebnost pumpe je ta da vatrogasci koji su na terenu mogu na licu mjesta  sa potpuno izvučenim vitlom brze navale nadopunjavati  svoje naprtnjače, vozilo također ima potpunu zaštitu motora i mjenjača.

Najave i promocije

Related news