back to top
29 C
Čapljina
Četvrtak, 13 lipnja, 2024

FOTO: Romantična prosidba na Starom mostu

Lea Marić (1994.), unuka poznatog književnika Danila Marića, koja živi u Washingtonu, nedavno je doputovala u Mostar s majkom, kako bi s rodbinom proslavila 23. rođendan.

Njezin dečko Vuk Kesić je u dogovoru s Leinom majkom, a bez Leinog znanja, doputovao posebnom avio-linijom kako bi nazočio rođendanskom slavlju svoje djevojke.

U sklopu rođendanske proslave, organizirana je večera, a Vuk, u dogovoru s Leinom majkom, priredili su veliko iznenađenje.

Naime, kad je Lea prelazila preko Starog mosta, s druge strane pojavio se Vuk, koji je na vrhu mosta prišao djevojci, kleknuo pred nju te ju zaprosio.

”Kada sam shvatila što se dogodilo, krenule su suze od sreće. Bila sam u tolikom šoku da je Vuk ipak tu, uživo, da nisam razumjela šta je govorio dok nije kleknuo! Onda nisam mogla da dišem. Pitala sam sebe je li ovo zaista stvarnost ili, vjerojatnije, da sanjam. Nisam nikada bila sretnija u životu”, rekla je Lea.

Dodala je kako joj puno znači da se sve ovo dogodilo baš u Mostaru.

”Ja sam inače jako vezana za Mostar – obitelj mi je iz Mostara i nekako se stalno vraćam Mostaru u mojim mislima i osjećanjima. Ali mi je ipak naročito bilo romantično da se ovo dogodilo na mom 23. rođendanu. Taj slatki osjećaj je neprocjenjivo najljepši poklon koji bi ikada mogla da zamislim. Kada sam sljedeći put prolazila preko starog mosta, sva sam se naježila”, rekla je.

Vuk kaže kako bi bilo pogrešno reći da je on izabrao lokaciju I trenutak.

”Oni su zaista izabrali mene. Mogućnost da samo dva tjedna godišnje budemo s našim obiteljima, i to bas za Lein rođendan, i na prostorima na čijoj je kulturi i priči odrasla, diktirali su ime Mostara i Starog Mosta. Na meni je bilo samo da pratim te znake i kleknem pred Leu u pravom trenutku”, rekao je Vuk koji je uoči čina tražio blagoslov Leine obitelji.

bljesak.info

Najave i promocije

Related news