back to top
26.8 C
Čapljina
Ponedjeljak, 15 srpnja, 2024

U Čapljini sutra prezentacija o obuci i prekvalifikaciji

Prezentacija aktivnosti na provođenju obuke i prekvalifikacije za više od 150 osoba u Općini Čapljina održat će se u petak, 8. rujna u 11 sati u restoranu Storia u Čapljini.

Aktivnosti se provode u sklopu projekta Podrška lokalnim partnerstvima za zapošljavanje u Bosni i Hercegovini koji Europska unija financira s četiri milijuna eura, a provodi Međunarodna organizacija rada (ILO).

Inače, Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Čapljina, koje predvodi Asocijacija za ekonomski razvitak REDAH – Mostar, održat će prezentaciju aktivnosti na provođenju obuke i prekvalifikacije za više od 150 žena i muškaraca, mladih te teško zapošljivih osoba u Općini Čapljina, od kojih će njih najmanje 70 biti zaposleno u idućih 16 mjeseci, priopćeno je iz Lokalnog partnerstva za zapošljavanje u Čapljini.

REDAH predvodi Lokalno partnerstvo za zapošljavanje Čapljina u kojem aktivno rade Služba za zapošljavanje HNŽ-a, Općina Čapljina, Srednja škola Čapljina, Bizz Solutions d.o.o. Čapljina, Turistički klaster Hercegovina i Turistička zajednica HNŽ-a.

nasatv.ba

Najave i promocije

Related news