back to top
16.8 C
Čapljina
Petak, 19 travnja, 2024

Glasovanje otvoreno: Podržimo Srednju školu Čapljina u osvajanju titule „ŠAMPIONA ZAŠTITE PRIRODE – GREEN AWARDS“

Glasovanjem na web stranici http://crp.org.ba/ ili na Facebook profilu: https://www.facebook.com/crptuzla/ podržimo Srednju školu Čapljina koja je kandidat za nagradu “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ 2018.

Centar za razvoj i podršku iz Tuzle (CRP) uz podršku Ambasade Republike Češke, UNDP, GIZ, Federalnog ministarstva okoliša i turizma, Ministarstva za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju Republike Srpske, Fonda za zaštitu okoliša Federacije Bosne i Hercegovine i Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Republike Srpske, po drugi put u Bosni i Hercegovini organizira dodjelu nagrade “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ 2018.

Namjera je ovom kampanjom promovirati korisne, inovativne i kreativne pristupe očuvanju prirode i životne sredine u našoj zemlji.

Pronalaze se: poduzeća, gradove/općine, NVO-e, fondacije, škole, obdaništa, pojedince, grupe građana i neformalne građanske inicijative koji uspješno promoviraju prave vrijednosti u oblasti zaštite prirode i životne sredine i koji kao takvi mogu motivirati i druge.

Srednja škola Čapljina je nakon nominacija ušla u uži krug za titulu “ŠAMPIONI ZAŠTITE PRIRODE, BIH GREEN AWARDS“ 2018, a glasovanje je otvoreno do srijede 11. travnja 2018. god.

Prvi presjek rezultata imat ćemo već u petak 30.03.2018.

Glasanjem za Srednju školu Čapljina podržat ćemo Čapljinu u osvajanju još jedne titule GREEN AWARDS.

Đaka city

Najave i promocije

Related news