Naslovnica Politika FOTO: Mladež HDZ BiH Čapljina – primjer zajedništva za hrvatski narod

FOTO: Mladež HDZ BiH Čapljina – primjer zajedništva za hrvatski narod

Sastanak Mladeži HDZ BiH Čapljina večeras je održan u sali Općinskog vijeća u Čapljini gdje se okupio više stotina mladih ljudi.

Sastanku je nazočio predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH Čapljina dr. Smiljan Vidić, predstavništvo Zajednice Žena HDZ BiH Čapljina predvođene predsjednicom Nives Rotim, te kandidati s liste s područja općine Čapljina za Županijsku skupštinu HNŽ-a i Federalni parlament BiH.

Tema sastanka bili su nadolazeći Opći izbori 2018. Mladeži se obratio predsjednik Općinskog odbora HDZ BiH dr. Smiljan Vidić koji je kazao kako mu je uvijek drago vidjeti toliko mladih ljudi okupljenih u zajedništvo.

Ukazao je na važnost ovih izbora. „Ovo su jedni od najvažnijih Općih izbora u BiH, i tako će biti sve dok se ne promjeni izborni zakon a samim tim i Ustav BiH, jer ovaj zakon dozvoljava da druga dva naroda u ime Hrvata biraju hrvatskog člana predsjedništva. Ovo su vaši izbori – izbori mladih ljudi, jer ukoliko se vi ne izborite za svoju budućnost hrvatskog naroda na ovim prostorima neće biti, zato se u zajedništvu za opstanak i ostanak trebamo ujediniti oko stranaka sa hrvatskim predznakom odnosno oko HDZ-a BiH i koalicijskih partnera“ kazao je predsjednik Vidić.

Na sjednici Mladeži obratile su se i kandidatkinje liste za Skupštinu HNŽ-a Iva Raguž i Milica Pehar, te predsjednik Mladeži HDZ BiH i kandidat na listi za Zastupnički dom Parlamenta F BiH Mario Mikulić koji su također prenijeli poruke zajedništva za opstanak i ostanak Hrvata na prostorima BiH.

Đaka city