back to top
11.8 C
Čapljina
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Veliki broj prometnih nesreća tijekom vikenda u HNŽ

Tijekom proteklog vikenda na cestama u nadležnosti Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanske županije zabilježeno je 26 prometnih nesreća u kojima je teže ili lakše ozlijeđeno osam osoba.

Zabio se u bankinu

U noći sa subote na nedjelju, oko 3 sata poslije ponoći, na magistralnoj cesti M-17 u mjestu Čelebići kod Konjica dogodila se teška prometna nesreća. Vozač opela corse, čiji su inicijali DŽ. M. (23), pod još neutvrđenim okolnostima, izgubio je kontrolu nad vozilom i zabio se u bankinu. Ozlijeđeni je prevezen u Urgentni centar Konjic, a zatim u mostarsku bolnicu na daljnje liječenje. U mjestu Radešine kod Konjica, na magistralnoj cesti M-17, u nedjelju ujutro oko 9 sati dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo jedno vozilo. Kamion je sletio s ceste i udario u obližnju vikendicu i automobil koji je bio parkiran ispred nje. Teže ozlijeđenih u ovoj nesreći, srećom, nije bilo, osim velike materijalne štete na samom kamionu, vikendici i totalno uništenom automobilu koji je bio parkiran ispred iste.

Audi udario pješaka

U prometnoj nesreći sudjelovao je putnički automobil marke Audi koji je udario pješaka. Spomenuta osoba zadobila je teške tjelesne ozljede te je hospitalizirana u mostarskoj bolnici.

Putnički automobil marke Golf je, iz još neutvrđenih razloga, udario u zaštitnu ogradu te je na njemu učinjena materijalna šteta. U trenutku kada je vozač pomagao prilikom utovara vozila na kamion vučne službe, tom dionicom magistralne prolazio je automobil audi, koji je udario vozača golfa. Iz oblasti kriminaliteta na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirano je jedanaest prijava, dok su iz oblasti narušavanja javnog reda i mira bile tri prijave.

Večernji list BiH – Tiskano izdanje

Najave i promocije

Related news