back to top
17.9 C
Čapljina
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Nikola Rodin potpisao za HŠK Zrinjski

Nikola Rodin (21), Vasilije Kolak (23), Renato Gojković (23) i Abid Mujagić (25) novi su igrači HŠK Zrinjski Mostar i pojačat će konkurenciju u ovoj momčadi u proljetnom dijelu nogometne sezone u BiH.

Zrinjski je već službeno potvrdio dolazak mladog stopera Nikole Rodina iz federalnog prvoligaša Čapljine, koji se već neko vrijeme povezivao s Plemićima. Rodin je potpisao ugovor do ljeta 2022.

Konkurenciju na vratarskoj poziciji pojačao je i mladi Vasilije Kolak, koji među Mostarce dolazi iz redove federalnog prvoligaša Igmana iz Konjica. Kolak je potpisao suradnju sa Zrinjskim na dvije i pol godine.

Nakon njih u Zrinjskom su potvrdili i dolazak krilnog nogometaša Abida Mujagića, koji je u proteklom razdoblju uspješno nastupao za Mladost Doboj-Kakanj, au Zrinjski dolazi kao slobodan igrač S njime je dogovorena suradnja od dvije i pol godine.

Posljednje pojačanje koje je tijekom srijede pristiglo među Plemiće je stoper Renato Gojković, koji je nastupao u redovima albanskog Partizanija, a u Zrinjski također stiže kao slobodan igrač. I s njime je dogovorena suradnja na dvije i pol godine.

Idućih dana očekuje se dolazak i još nekoliko igrača u prvaka BiH, a nije isključeno da će biti još i odlazaka.

jabuka.tv

Najave i promocije

Related news