Naslovnica Sport RA Čapljina će odmjeriti snage s Metković Mehanikom u sklopu priprema za...

RA Čapljina će odmjeriti snage s Metković Mehanikom u sklopu priprema za nadolazeću sezonu

Do početka proljetnog dijela prvenstva 1. HRL Jug preostalo je više od mjesec dana, a rukometaši Metković Mehanike započeli su s pripremama.

Treneru Filipu Romiću odazvali su se svi igrači koji su u prvom dijelu prvenstva svojim nastupima i igrama doprinosili rezultatima i plasmanu u gornjem dijelu ljestvice.

Ostala je prazna rubrika ‘odlasci’ ali i rubrika ‘dolasci’, što zapravo znači da nitko od prvotimaca nije otišao, a sudeći prema trenutačnim spoznajama nitko neće ni doći.

Odavna je poznato da je klubu potreban makar jedan igrač za poziciju vanjskog ali ta nakana ovisi o projekcijama klupske uprave pa stoga nema potrebe teoretizirati oko toga.

Važno je da svestrani Bartolović koji je bio dugo ozlijeđen marljivo radi, kao što je važno da je na pripremama i Ante Marić, inače slobodan igrač.

Metković će cjelokupne pripreme odraditi u Metkoviću i u tom razdoblju planira odigrati više prijateljskih utakmica.

Tako će se Metkovci već u utorak sastati s momčadi Zrinjskog iz Mostara, a potom će odmjeriti snage s RA Čapljina, HKRM Dubrovnik i Ribolom Kaštela, te još nekim takmacima.

Treneru Romiću u radu će pomagati trener vratara Joško Jukić i pomoćnik Ante Raič. Branimiru Vučkoviću povjeren je rad s mlađim uzrasnim skupinama.

metkovic-news.com