Naslovnica Sport Osim: Ne možemo reći da smo favoriti protiv Goška

Osim: Ne možemo reći da smo favoriti protiv Goška

Trener Željezničara Amar Osim ističe da je ekipe tijekom pauze pokušala na fizičkom nivou podići nekoliko igrača, te da je za meč protiv Goška van konkurencije samo Sadiković koji se povrijedio, prenosi Fena.

– Sadiković se povrijedio i neće biti u kombinaciji za meč, a s druge strane Zec je spreman i izdržao je sve treninge u ovom tjednu. Ne možemo reći da smo favoriti protiv bilo kojeg protivnika u ovoj sezoni. Gošk nema velike financije, ali to je klub koji se super snalazi i sigurno je da nam neće biti lako. Mi nemamo dobre rezultate protiv manjih klubova i sigurno je da moramo uložiti maksimum da dođemo do pobjede. Takav pristup smo i pripremali tijekom čitavog tjedna – izjavio je Osim.

Dodaje da je Željezničar favorit samo po imenu kluba i nekadašnjim rezultatima, ali da se ne smije zanemariti činjenica da je velika većina utakmica u ovoj sezoni Premijer lige BiH bila neizvjesna i da je bilo veoma malo laganih pobjeda.

Nakon Goška Željezničar će igrati gradski derbi protiv Sarajeva, a igrač “plavih” Antonio Pavić naglašava da ekipa u ovom trenutku ne razmišlja o toj utakmici.

– Ne razmišljamo o derbiju, već isključivo o Gošku. Kada se završi taj meč možemo okrenuti misli ka derbiju – podvukao je Pavić.

Utakmica 24. kola Premijer lige BiH između Goška i Željezničara na rasporedu je u nedjelju, 31. ožujka u Gabeli, s početkom u 16 sati.

Dnevnik.ba