Naslovnica Sport Igrači GOŠK-a su svjesni: Ako želimo ostati u ligi, moramo pobijediti

Igrači GOŠK-a su svjesni: Ako želimo ostati u ligi, moramo pobijediti

GOŠK-u ove sezone nikako ne ide s Mladosti iz Doboja kod Kaknja, jer su prošlog vikenda upisali i treći poraz od iste momčadi. Prvo su u okviru 9. kola na svom terenu izgubili od njih sa 3:1, potom u 20. kolu 1:0 u gostima, a opet u Kaknju prošlog vikenda sa 3:1.

Zanimljivo je da između posljednja dva duela ove dvije ekipe Mladost nije upisala nijednu pobjedu. Imali su pet poraza i jedan remi. Međutim Gabeljani im očito leže, a za njih je tu uvijek neuhvatljiv bio Filip Arežina koji je i ovoga puta odlučio u korist domaćina. ”Izgubili smo na kraju dosta visoko, sa 3:1, ali nije baš tako bilo na terenu.

Igrali smo dosta povučeno, ali nisu nas oni toliko nadigrali. Sve je okrenuo slobodnjak Arežine koji je bio stvarno prekrasan gol. Mi smo se tad morali otvoriti i krenuti naprijed, a oni su nam dali treći gol i onda je bilo gotovo. Bilo je malo i nedostatka sreće jer nam je čovjek zabio slobodnjak sa 25 – 30 metara”, komentirao je Bože Vukoja. On je jedan od trojice zimus posuđenih igrača iz Širokog Brijega koji se nametnuo za prvi tim i standardan je član prvih 11.

”Ne mogu baš svoje igre ocjenjivati, ali zadovoljan sam da sam među 11. Ipak volio bih da nas krenu bolji rezultati”, kaže Vukoja za Dnevni list. I protiv Mladosti su Lavovi bili izrazito motivirani za rezultat, ali je izostao učinak na terenu. ”U našem pristupu nije bilo razlike, ali dogodio se takav poraz. Sad je situacija još teža jer imamo minus od 5 bodova, ali nema predaje do zadnjeg kola”, poručuje Vukoja. Šest kola do kraja GOŠK ne može birati utakmice gdje će tražiti bodove za ostanak.

”Za nas više nema razlike u domaćim ili gostujućim utakmicama, moramo na svaku ići s težnjom da pobijedimo”, dodao je. Već u srijedu (17 sati) imaju priliku napraviti više jer su domaćini Radniku iz Bijeljine. ”Moramo pobijediti Radnik ako išta mislimo. Iskreno njih slabo poznajem, ali znam da moramo osvojiti bodove”, poručuje Vukoja. GOŠK do kraja ima za protivnika samo jednu od ekipa iz samog vrha ljestvice. ‘

‘Imamo solidan raspored, osim Sarajeva u posljednjem kolu. Međutim izgleda da nam je lakše igrati protiv boljih ekipa iz vrha tablice, nego naših konkurenata”, kazao je Bože Vukoja. Gabeljani će u sljedećem kolu biti kompletni jer im se u sastav vraća i Stjepan Vego koji je odradio kaznu zbog tri žuta kartona.

Bljesak.info