Naslovnica Kultura Komedija Nije u šoldima sve dolazi u Čapljinu

Komedija Nije u šoldima sve dolazi u Čapljinu

Komedija, Nije u šoldima sve, prilagođena ukusu publike od srednjoškolaca do znatno starijih i ozbiljnijih gledatelja odigrat će se u četvrtak 25.travnja u kinu Mogorjelo s početkom u 20 sati.

Zasnovana na mješavini žanrova: monodrame, kod nas relativno nove stand-up komedije, a koristi se svim elementima komedije zabune, karaktera i situacije, obrađujući svakodnevne teme iz života, koje kroz igru dovodi do apsurda.

Nisu izostavljene teme iz politike, umjetnosti, odnosa spolova, jurnjave za uspjehom i vlastitom važnošću u kojima gledatelji lako prepoznaju i sebe i sredinu.

Autor i izvođač ove komedije dotiče se odnosa u braku, ljubavi, aktualne teme odlaska na rad u inozemstvo, kako je dva puta kršten, a da to nitko nije znao… Duhovita je to komedija glumca koji je ostavio trag u brojnim ulogama, a mnogi ga pamte kao Matišu u izuzetno gledanoj komediji Rodijaci.

Ulaznice po cijeni od 10 KM mogu se kupiti u Gradskoj knjižnici svakim radnim danom od 8 do 16 sati i na blagajni kina neposredno prije predstave.

Đaka city