Naslovnica Vijesti U Čapljini sutra urnebesna i zabavna predstava ”Žikina dinastija u lijevoj našoj“

U Čapljini sutra urnebesna i zabavna predstava ”Žikina dinastija u lijevoj našoj“

”Žikina dinastija u lijevoj našoj“ je urnebesna i zabavna predstava o hrvatskoj političkoj patologiji koja je nastala prema kolumnama Zvonimira Hodaka.

O aktualnim i ostalim političkim temama  u svojim kolumnama poznati zagrebački odvjetnik Zvonimir Hodak iz tjedna u tjedan na duhovit način uporozava u svojoj kolumni „Lijevom našom“.

Hodakove kolumne prepune su stvarnih osoba a neke od onih o kojima piše opravdano ih naziva – Žikina dinastija. Njegove tekstove za kazališnu izvedbu je prilagodio i ujedno je izvodi Dražen Stjepandić.

„Žikina dinastija u lijevoj našoj“ humorna je monodrama iz suvremenog života u Republici Hrvatskoj. Obično se kaže kako u Hrvatskoj nema humora, „Žikina dinastija u lijevoj našoj“  to demantira. Predstava traje 60 minuta.

Predstava će se održati u petak 17. svibnja u Kino dvorani Čapljina sa početkom u 20.00 sati. Ulaznice možete kupiti u Gradskoj knjižnici Čapljina po cijeni 10 KM svakim radnim danom od 8:00 do 16:00 sati ili na blagajni kina neposredno prije početka predstave.