back to top
11.8 C
Čapljina
Četvrtak, 18 travnja, 2024

U Gabeli susret prvog i posljednjeg

Nije derbi, ali će susret između otpisanog GOŠK-a i novog prvaka Sarajeva biti jedan od zanimljivijih u posljednjem, 33-em kolu Premijer nogometne lige BiH. Zanimanje za ovu utakmicu pojačava i činjenica da Trojanci protiv Sarajeva imaju pozitivan skor, pobjedu i poraz?! Sve skupa još je interesantnije imajući na umu da GOŠK ima 23, a Sarajevo skoro tri puta više, 67 bodova. Kad pogledaju učinak protiv Sarajeva, pobjeda od 1:0 u Gabeli i neodlučeno u Sarajevu, svakako da pristašama GOŠK-a ništa nije jasno, jer kada su mogli tako protiv prvaka, zašto nisu protiv slabijih klubova?

No, to je priča za navijačke uzdahe, jer Trojanci ispadaju. Stanko Mršić uoči utakmice protiv Sarajeva, je kratak:

„Što možemo očekivati protiv prvaka, borit ćemo se pa što bude. Nadam se punim tribinama i dobroj igri, a ostalo je sada za nas u drugom planu”, naglašava Mršić, dodajući:

„Zbog tri žuta kartona u sastavu neće biti Raguža, uz Nikića koji se teže ozlijedio na zadnjoj utakmici u Ugljeviku, još nekolicina igrača žali se na ozljede, pa ću o sastavu odlučiti koji sat prije utakmice.”

Uglavnom, za domaćine tužna slika, selidba u niži rang, a kod gostiju posve drugačije ozračje slavlje naslova prvaka BiH i ambiciozni planovi za iduću sezonu, dok u GOŠK-u nakon svega, trebaju najprije podvući crtu na (ne)učinjeno.

Tekst: D. Musa

Najave i promocije

Related news