Naslovnica Kultura FOTO: Izloženi radovi i dodijeljene diplome polaznicima tečaja crtanja i dizajna

FOTO: Izloženi radovi i dodijeljene diplome polaznicima tečaja crtanja i dizajna

Svoj talenat i novostečeno znanje na završenom tečaju crtanja i dizajna, večeras su izložbom radova publici prikazali polaznici ovog tečaja.

Izložba radova održana je u Galeriji “TAU” a uz same autore radova, na izložbi su prisustvovale i njihove mentorice Ana Šimić i Megi Kunštek.

Ana Šimić je pozdravila sve okupljene izlagače kao i publiku te posebno zahvalila Centru za obrazovanje i kulturu “Akademija” Čapljina što je pružio priliku održavati tečaj a u konačnici i izlaganje radova u svojim prostorijama.
Također jer rekla kako su svi crteži koje je moguće vidjeti u Galeriji “TAU” nastali tijekom dva mjeseca planskog rada prema planu i programu iz Školske knjige Zagreb kako bi djeca i odrasli kroz vlastitu kreativnost savladali neke likovne probleme što će im omogućiti napredak u daljnjem tečaju i životu.

Megi Kunštek je također pozdravila sve prisutne, te rekla kako je s ovim zapečaćen prvi stupanj crtanja i dizajna. Megi je dodala kako je iznenađenja odzivom talentiranih i zainteresiranih osoba za ovaj tečaj.

Nakon pozdravnih riječi voditeljica tečaja, uslijedilo je dodjeljivanje diploma polaznicima tečaja.

Đaka city